Farah Zeynep Abdullah Doğu Demirkol Aşk İddialarına Sosyal Medyada Tepkiler!

Katıldıkları Seattle Türk Filmleri Festivali’nde arkadaşlıkları aşka dönüştüğü iddia edilen Farah Zeynep Abdullah ile Doğu Demirkol'un haberi sosyal medyada gündemin ilk sırasına yerleşti. 

 

Katıldıkları Seattle Türk Filmleri Festivali’nde arkadaşlıkları aşka dönüştüğü iddia edilen Farah Zeynep Abdullah ile Doğu Demirkol'un haberi sosyal medyada gündemin ilk sırasına yerleşti. Kariyerlerinde başarılı bir grafik çizen Farah Zeynep Abdullah ile Doğu Demirkol mutluluğu birbirlerinde bulurken bu aşk dedikoduları sosyal medyada günün en çok konuşulan konuları arasında yer aldı. 

 

Farah Zeynep Abdullah ile Ahmet Rıfat Şungar ilişkisi geçtiğimiz günlerde sürpriz bir kararla son bulurken, Doğu Demirkol Farah Zeynep Abdullah’ın eski sevgilisi Ahmet Rıfat Şungar ile “Ağlat Ağacı” filminde birlikte rol almışlardı. 

 

Biz de sizin için sosyal medya kullanıcılarının Farah Zeynep Abdullah ile Doğu Demirkol'un aşk iddiaları ile ilgili düşüncelerini derledik. Sosyal medya kullancıları bu aşk iddiaları için ne düşünüyor? İşte sosyal medya kullanıcılarının Farah Zeynep Abdullah ile Doğu Demirkol aşk iddiaları için yorumları; 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Not: Fotoğraflar Twitter'dan alınmıştır.