Fatih Ürek Demet Akalın Ä°le KüslüÄŸü Hakkında Açıklama Yaptı!

Fatih Ürek Demet Akalın ile küslüÄŸü hakkında neler söyledi? Yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Fatih Ürek, 2. Sayfa programına konuk olurken Demet Akalın ile yaÅŸadığı küslük hakkında açıklamalarda bulundu. Peki Fatih Ürek Demet Akalın ile küslüÄŸü hakkında neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Fatih Ürek Demet Akalın ile küslüÄŸü hakkında neler söyledi? Yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Fatih Ürek, 2. Sayfa programına konuk olurken Demet Akalın ile yaÅŸadığı küslük hakkında açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü ÅŸarkıcı Fatih Ürek, 2. Sayfa programına konuk olurken Demet Akalın ile yaÅŸadığı küslük hakkında açıklamalarda bulundu. Peki Fatih Ürek Demet Akalın ile küslüÄŸü hakkında neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Fatih Ürek Demet Akalın ile küslüÄŸü hakkında neler söyledi?

 

Ünlü ÅŸarkıcı Fatih Ürek, 2. Sayfa programının yeni bölümüne konuk oldu. Demet Akalın ile olan küslüÄŸüyle ilgili sorularla karşılaÅŸan Ürek, Akalın'ın barışmak istiyorsa kendisini arayabileceÄŸini söyledi: "Adana dönüÅŸü uçakta karşılaÅŸtık sabaha karşı ama birbirimize merhaba demedik. Bu saatten sonra Demet Akalın ile Fatih Ürek'in arkadaÅŸları ne derece olabilir ki zaten. Ben olursam eski Demet Akalın ile arkadaÅŸ olurum."

 

fatih urek demet akalin la yasadigi kusluk hakkinda konustu