Fatma Turgut Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Fatma Turgut kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Fatma Turgut ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Fatma Turgut kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Fatma Turgut kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Fatma Turgut ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Fatma Turgut ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Fatma Turgut kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

fatma turgut kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Fatma Turgut kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Fatma Turgut kimdir? Fatma Turgut (d. 2 Ocak 1984, Aydın), Türk şarkıcı. İlköğrenimini, Atatürk İlköğretim Okulu'nda, ortaöğretimini ise Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesinde tamamladı. 2003 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Müzik Ana Bilim Dalı Klasik Gitar Bölümü'ne girdi. 2010 yılında buradan mezun oldu. Fatma Turgut, 2 Ocak 1984 yılında Aydın’da dünyaya gelmiştir. Annesi Dilek Turgut’dur. Fatma Turgut ilköğretimini Atatürk İlköğretim Okulu’nda, ortaöğretimini ise Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır. 2003 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Müzik Ana Bilim Dalı Klasik Gitar Bölümü’ne girmiştir. Buradan ise 2010 yılında mezun olmuştur. Bu süreç içerisinde gördüğü eğitim bünyesinde; çok sesli koro, şan, Türk Müziği Armonisi, Bazı Müziği Armonisi gibi alanlarla çalışmalar yapmıştır. Aynı zamanda çeşitli amatör rock gruplarıyla sahne çalışmalarını sürdürmüştür.

 

Fatma Turgut 2005-2008 yılları arasında özel bir müzik dershanesinde klasik gitar ve koro öğretmenliği yapmıştır. 2007 yılında daha sonra “Model” adını alacak olan “A Due Carmen” adlı rock müzik grubuna katılmıştır. Model grubu ile birlikte “Perili Sirk” ve “Diğer Masallar” adlı iki adet albüm yayınlamıştır. Özellikte Sertab Erener ve Demir Demirkan ile birlikte çalışma fırsatı bulduğu “Diğer Masallar” adlı albümünde yayınlanan “Buzdan Şato” ve “Değmesin Ellerimiz” isimli şarkıları çok beğenilmiş, yoğun ilgi görmüştür. Fatma Turgut birçok şehirde çok fazla sayıda sahne alma fırsatı bulmuştur. Bu yıllar içerisinde yine “Model” grubu ile birlikte bir çok jingle ve reklam müziği seslendirmiştir. 2013 yılında ise “Levla’nın Hikayesi” adlı albümünü piyasaya sürmüştür.

 

Fatma Turgut, 28 Aralık 2016 tarihinde Twitter adlı sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla “Model” grubundan ayrıldığını duyurmuştur. Şimdilerde ise müzik kariyerine solo olarak devam etmektedir. Özel hayatında ise Fatma Turgut geçmişte; Kerem Fırtına, Güray Gürsel, Can Temiz, Can Baydar gibi isimlerle aşk yaşamıştır.



Etiketler: