Fatoş Yerliler'in Evli Adamlarla Mesajlaşmaları İfşa Oldu! Gökhan Göz Aldığı Kıyafetleri Yaktı!

Fatoş Yerliler Gökhan Göz'ü evli erkeklerle aldattı mı? Fatoş Yerlliler'in evli erkeklerle mesajlarında neler yazıyor? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve ünlü moda tasarımcısı Gülşah Saraçoğlu'nun eski sevgilisi Gökhan Göz ile yaşadığı aşkla gündemde olan Berdan Mardini'nin boşanma sürecindeki eşi Fatoş Yerliler'in Göz'ü evli erkeklerle aldattığı mesajlaşmalar ifşa olurken, Gökhan Göz Instagram sayfasından yayınladığı video ile Yerliler'e aldığı kıyafetleri benzin dökerek yaktı. 

 

Fatoş Yerliler Gökhan Göz'ü evli erkeklerle aldattı mı? Fatoş Yerlliler'in evli erkeklerle mesajlarında neler yazıyor? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve ünlü moda tasarımcısı Gülşah Saraçoğlu'nun eski sevgilisi Gökhan Göz ile yaşadığı aşkla gündemde olan Berdan Mardini'nin boşanma sürecindeki eşi Fatoş Yerliler'in Göz'ü evli erkeklerle aldattığı mesajlaşmalar ifşa olurken, Gökhan Göz Instagram sayfasından yayınladığı video ile Yerliler'e aldığı kıyafetleri benzin dökerek yaktı. 

 

fatos yerliler in evli erkeklerle mesajlasmalari ifsa oldu 1

 

2 çocuk annesi Fatoş Yelliler, ünlü şarkıcı Berdan Mardini ile evliyken iş insanı Gökhan Göz'le aşk yaşamaya başladı. Geçtiğimiz günlerde birlikte romantik bir doğum günü kutlaması yapan ve sevgilerini gösteren çiftten kötü haber geldi. Fatoş Yelliler, Berdan Mardini ile boşanma sürecinde modacı Gülşah Saraçoğlu ile aşk yaşayan Gökhan Göz'le ilişkisi olduğunu açıklayarak magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Yelliler, "Gökhan Bey ile arkadaşlığımız eski eşimle boşanma aşamasında başladı. Kendisi kiminle evli olduğumu bilmiyordu" demişti. Bu açıklama sonrası eski eşten zehir zemberek sözler gelmiş, Mardini, "Hain, kalleş çok" diyerek Fatoş Yelliler'i bombalamıştı. Berdan Mardini, Instagram'ın hikaye bölümünden, "Herkes fıtratına uygun kişilerle, olması gereken yerdedir. Ne kargayı gül bahçesine, ne de bülbülü çöplüğe alıştırabilirsiniz" notunu paylaşmıştı.

 

fatos yerliler in evli erkeklerle mesajlasmalari ifsa oldu 2

 

Berdan Mardini'den boşanan ve Gökhan Göz ile aşk yaşamaya devam eden Fatoş Yelliler şimdi de sevgilisini evli erkekler ile aldattığı yönündeki iddialarla magazin kulislerine damga vurdu. Geçtiğimiz günlerde Gökhan Göz'ün doğum gününde birlikte poz veren ikili ihanet ifşası ile sosyal medyaya damga vurdu. Gökhan Göz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla sevgilisi Fatoş Yelliler'in evli insanlar ile mesajlaşmalarını ifşa etti. İhaneti öğrenen Gökhan Göz ise sevgilisi Fatoş Yelliler'e hediye aldığı kıyafetleri benzin dökerek ateşe verdi.

 

ihaneti ogrenen gokhan goz fatos yerliler e aldigi kiyafetleri yakti 1

 

Kıyafetleri yaktığı anları sosyal medya hesabından paylaşan Göz, "Bunlar benim doğum günü hediyelerim. Sevgimin, aşkımın, kullanılan kalbimin hepsinin bir kısmı. Hani Pablo filminde diyor ya çocuklar için yakıyor. Bende köpeklerim için yakacağım. Çünkü onlar benim için daha kıymetliler, daha saflar, daha temizler. Onlar ısınsın kış günü. Onlar benim için çok kıymetliler. İhanet nedir bilmezler hiçbir şekilde. Kimse benim duygularımla oynayamaz" ifadelerini kullandı.

 

ihaneti ogrenen gokhan goz fatos yerliler e aldigi kiyafetleri yakti 2

 

5 kişinin tüm okul masraflarını karşılayacağım! 

 

İhanetin telafisi, adiliğin bahanesi olmayacağını söyleyen Göz, ilk cuma günü şükür namazı kılacağını belirtirken, Fatoş Yerliler'in ihanetinden ve yaşadıklarından kurtulduğuna şükrettiğini söyledi. "Şükür kurbanı Allah'a teşekkür amaçlı kesilen bir kurbandır" ilk cuma namazı sonrası inşallah sözleriyle ilk cuma günü şükür namazı kılacağını belirten Göz, bu olaydan kurtulduğu için 5 kişinin tüm okul masraflarını ödeyeceğini belirtti. 

 

ihaneti ogrenen gokhan goz fatos yerliler e aldigi kiyafetleri yakti 3

 

 

Fatoş Yerliler'e aldığı kıyafetleri benzin dökerek yaktı! 

 

İhaneti öğrenen Gökhan Göz ise sevgilisi Fatoş Yelliler'e hediye aldığı kıyafetleri benzin dökerek ateşe verdi. Kıyafetleri yaktığı anları sosyal medya hesabından paylaşan Göz, "Bunlar benim doğum günü hediyelerim. Sevgimin, aşkımın, kullanılan kalbimin hepsinin bir kısmı. Hani Pablo filminde diyor ya çocuklar için yakıyor. Bende köpeklerim için yakacağım. Çünkü onlar benim için daha kıymetliler, daha saflar, daha temizler. Onlar ısınsın kış günü. Onlar benim için çok kıymetliler. İhanet nedir bilmezler hiçbir şekilde. Kimse benim duygularımla oynayamaz" ifadelerini kullandı. 

 

ihaneti ogrenen gokhan goz fatos yerliler e aldigi kiyafetleri yakti 4

 

Bizi tüm gücüyle yaşatacak tek şey yeniliktir! 

 

Olaydan kurtulduğuna sevinen Göz, yeni haftaya başlarken yaşadığı üzüntüleri geri bıraktığını belirtirken "Yaşama gücünü yitirmeyen her eskiyi severiz ama bizi tüm gücümüzle yaşatacak tek unsur yeniliktir. Yeni bir hafta, yeni bir hayat, yeni bir yıl! Tertemiz kapımızda hepimizin. Hayırlı haftalar dileyerek başlıyoruz" ifadelerini kullandı. 

 

Fatoş Yerliler Özür Diledi! Gökhan Göz kabul etmedi! 

 

Berdan Mardini’yle boşanmak üzereyken Gökhan Göz ile ilişki yaşadığını açıklayan Fatoş Yelliler özür diledi. Gökhan Göz “Özrünü kabul etmiyorum. Hakkımı da helal etmiyorum. Fatoş Yelliler’i destekleyen her kadın da onun gibi mezhebsizdir” dedi. Berdan Mardini de şu paylaşımda bulundu: “Herkes fıtratına uygun kişilerle olması gereken yerdedir. Ne kargayı gül bahçesine ne de bülbülü çöplüğe alıştırabilirsiniz..

 

İşte Gökhan Göz'ün Fatoş Yerliler'e aldığı kıyafetleri yaktığı o anlar;