Fenerbahçe Spor Kulübü Trabzonspor'un Pankartına Sert Tepki Gösterdi Savcıları Göreve Çağırdı!

Fenerbahçe Spor Kulübü Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Trabzonspor'un tribünlere astığı ve büyük kulüpleri aşağılayan pankart için çok sert tepki gösterirken, savcıları göreve çağırdı. 

 

Fenerbahçe Spor Kulübü Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Trabzonspor'un tribünlere astığı ve büyük kulüpleri aşağılayan pankart için çok sert tepki gösterirken, savcıları göreve çağırdı. Trabzonspor bugün evinde Antalyaspor ile karşılaşırken alınan 2-2'lik beraberlikle şampiyonluğunu ilan ederken, tribünlerdeki büyük takımları aşağılayan pankarta Fenerbahçe Spor Kulübü çok sert yanıt verdi. 

 

Savcılar göreve!

 

Fenerbahçe Spor Kulübü Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Trabzonspor'un tribünlere astığı ve büyük kulüpleri aşağılayan pankart için çok sert tepki gösterirken, savcıları göreve çağırdı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "SAVCILAR GÖREVE! TERÖR ÖRGÜTÜNÜN DURUŞUNU SAHİPLENEN, TAKIM OTOBÜSÜMÜZE YAPILAN SALDIRIYI MEŞRULAŞTIRAN, TOPLUMU KİN, NEFRET VE AYRIŞMAYA SÜRÜKLEYEN BU PANKARTIN, TRİBÜNDE YER ALMASINA İZİN VERENLER HAKKINDA SAVCILARI GÖREVE ÇAĞIRIYORUZ! SAVCILAR GÖREVE! HALKI, TARAFTARLARI BİRBİRİNE DÜŞÜREN TRABZONSPOR KULÜBÜNÜN YAPTIKLARININ KARŞILIKSIZ KALMAMASI İÇİN TÜRKİYE CUMHURİYETİ SAVCILARINI GÖREVE DAVET EDİYORUZ! BİR ŞEHİR TAKIMI, MİLYONLARCA TARAFTARI OLAN ÜLKENİN DEĞERİNE SALDIRIYOR! FETÖ AĞZIYLA KONUŞUYOR, SİLAHLI SALDIRIYA GÖNDERME YAPIYOR!" ifadelerini kullanan Fenerbahçe sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte Trabzonspor'un tepki çeken o pankartı!

 

fenerbahce den trabzonspor kulubune cok sert pankart tepkisi 1

 

İşte o paylaşım;

 

fenerbahce den trabzonspor kulubune cok sert pankart tepkisi 2

 

fenerbahce den trabzonspor kulubune cok sert pankart tepkisi 3