Ferdi Kadıoğlu'nda Avrupa'dan 5 Talip! Transferin Şimdiden Gözdesi Oldu!

Fenerbahçe'de performansı ile göz dolduran ünlü futbolcu Ferdi Kadıoğlu şimdiden transferin gözdesi olurken, Avrupa'dan beş kulüp Kadıoğlu'nun transferi için hazırlıklara başladı. 

 

Fenerbahçe'de performansı ile göz dolduran ünlü futbolcu Ferdi Kadıoğlu şimdiden transferin gözdesi olurken, Avrupa'dan beş kulüp Kadıoğlu'nun transferi için hazırlıklara başladı. Fenerbahçe'de performansı ile göz dolduran ünlü futbolcu Ferdi Kadıoğlu şimdiden transferin gözdesi olurken, Avrupa'dan beş kulüp Kadıoğlu'nun transferi için hazırlıklara başladı. 

 

Fotomaç'ın haberine göre; Fenerbahçe'de gösterdiği performansın ardından milli takıma seçilen ve Avrupa kulüplerini peşine takan Ferdi Kadıoğlu yuvadan uçabilir. Genç oyuncu için başta İngiltere'den olmak üzere birçok takım devreye girdi. İşte detaylar...Fenerbahçe'nin genç oyuncularından Ferdi Kadıoğlu performansıyla göz dolduruyor. Özellikle bek pozisyonunda görev almasının ardından performansını oldukça yükseltti. Ferdi, sarı lacivertlilerin vazgeçilmez oyuncularından birisi oldu. Bu doğrultuda Avrupa'nın önemli kulüplerinin de dikkatinden kaçmadı. Daha önce Eljif Elmas, Vedat Muriqi ve Kim Min-Jae gibi yıldızları parlatarak yüksek bedellere satan sarı lacivertlilerde, bu isimlere Ferdi Kadıoğlu'nun da eklenmesi an meselesi. 22 yaşındaki milli oyuncu için İngiltere'den Fulham, Nottingham Forest ve Brighton, Belçika'dan Club Brugge ve Hollanda'dan Ajax harekete geçti.

 

10 KATINA ÇIKARDI

 

Fenerbahçe'ye geldiği dönemde piyasa değeri 1 milyon Euro'ya yakın olan Ferdi Kadıoğlu'nun güncel piyasa değeri 10.50 milyon Euro.