Ferhat İle Şirin'in 2.Bölüm 1.Fragmanı Yayınlandı!

Başrollerini Tolga Sarıtaş, Cansu Dere ve Leyla Tanlar'ın paylaştığı FOX TV'nin her cuma 20.00'de ekranlara gelen iddialı dizisi Ferhat ile Şirin'in 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. 

 

Başrollerini Tolga Sarıtaş, Cansu Dere ve Leyla Tanlar'ın paylaştığı FOX TV'nin her cuma 20.00'de ekranlara gelen iddialı dizisi Ferhat ile Şirin'in 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. "Ferhat, Şirin ve Banu… Aşkın mucizesini de felaketini de yaşayacakları bir girdaba sürüklendiklerinden habersizdir. Onlarınki imkânsız bir aşkın hikayesi." sloganıyla FOX TV'de yayınlanmaya başlanan Ferhat ile Şirin'in 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. 

 

Senaryosunu Savaş Korkmaz ve Gizem Kaboğlu'nun yazdığı, yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin'in oturduğu O3 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği FOX TV'nin yeni yayın dönemine damga vurması beklenen usta oyunculardan oluşan kadrosuyla dikkat çeken Ferhat ile Şirin dizisinin 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen Ferhat ile Şirin dizisinin 2. bölüm 1. fragmanı yayınlanırken, yayınlanan fragman dizinin hayranları tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. 

 

İşte Ferhat ile Şirin dizisinin 2. bölüm 1. fragmanı;