Feyyaz Şerifoğlu İle Merve Dinçkol'dan Aşk Paylaşımı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve şarkıcı Feyyaz Şerifoğlu ile Kanal D Ana Haber spikeri Merve Dinçkol sosyal medya sayfasından yaptıkları paylaşımla aşklarını ilan ettiler. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve şarkıcı Feyyaz Şerifoğlu ile Kanal D Ana Haber spikeri Merve Dinçkol sosyal medya sayfasından yaptıkları paylaşımla aşklarını ilan ettiler. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve şarkıcı Feyyaz Şerifoğlu ile Kanal D Ana Haber spikeri Merve Dinçkol sosyal medya sayfasından yaptıkları paylaşımla aşklarını ilan ettiler. 

 

Seni çok seviyorum!

 

Camdaki Kız dizisindeki Sedat rolüyle öne çıkan Feyyaz Şerifoğlu aradığı aşkı ünlü spikerde buldu. Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu ve Merve Dinçkol aşklarını sosyal medyadan ilan etti. İkilinin paylaşımı sosyal medyayı salladı. O Ses Türkiye yarışmasıyla tanınan Feyyaz Şerifoğlu önce Kırmızı Oda ardından da Camdaki Kız dizisi yerini sağlamlaştırmıştı. Kalbi bir süredir boş olan Feyyaz Şerifoğlu aradığı aşkı ünlü spikerde buldu. Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu ve Merve Dinçkol aşk paylaşımı yaptı. Kanal D Ana Haber spikeri Dinçkol sevgilisiyle ilk kez pozunu paylaşarak şunları yazdı: "Varlığınla tüm kalbime dokunan benzersiz güzellikte bir ruhsun sen. İyi ki varsın mutlu yılların olsun. Beraber nice ilklere, maceralara, güzel anılara. Seni seviyorum."

 

feyyaz serifoglu ve merve dinckol asklarini ilan ettiler