Fırat Tanış Sevgilisiyle İlk Kez El Ele Görüntülendi!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Fırat Tanış önceki gün ilk kez sevgilisiyle el ele görüntülendi. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Fırat Tanış önceki gün ilk kez sevgilisiyle el ele görüntülendi. Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Fırat Tanış önceki gün ilk kez sevgilisiyle el ele görüntülendi. 

 

Oyuncu Fırat Tanış, eşinden boşandıktan kısa süre sonra adının aşk dedikodularına karıştığı İklim Tamkan ile ilk kez el ele objektiflere yansıdı. Fırat Tanış, 2014'te nikâh masasına oturduğu Kübra Tanış ile Şubat 2022'de tek celsede boşanmıştı. Sekiz yıllık evliliklerini beş dakikada sonlandıran çiftin kızları Zeyno'nun velayeti, annesine verilmişti. Fırat Tanış, Nisan 2022'de piyanist İklim Tamkan ile birlikte objektiflere yansımıştı. Fırat Tanış, o günlerde Tamkan ile ilişkisi olmadığını arkadaş olduklarını söylemişti.

 

SEVGİLİLER İLK KEZ EL ELE

 

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Fırat Tanış, önceki akşam Cihangir'de bir mekân çıkışı sevgilisiyle el ele görüntülendi. Fırat Tanış, "Arkadaşlar her şey yolunda. Arkadaşlarımızı gördük birer kahve içtik ve evimize gidiyoruz" açıklamasını yaptı.