Funda Güray'dan Sevgilisi Kemal Murat Hersan İle İlgili Yaş Farkı Yorumuna Dikkat Çeken Cevap!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Funda Güray, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Kemal Murat Hersan'ın doğum gününü kutlarken, takipçisinin sevgililerin yaş farkı ile ilgili yaptığı yoruma cevap verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Funda Güray, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Kemal Murat Hersan'ın doğum gününü kutlarken, takipçisinin sevgililerin yaş farkı ile ilgili yaptığı yoruma cevap verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Funda Güray, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Kemal Murat Hersan'ın doğum gününü kutlarken, takipçisinin sevgililerin yaş farkı ile ilgili yaptığı yoruma cevap verdi. 

 

Aramızda 5 yaş var!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Kemal Murat Hersan'ın doğum gününü kutlayan Güray'a bir takipçisi "Bu kızın babası yaşında biriyle olması çok tuhafıma gidiyo " ifadeleriyle yorumda bulunurken, Güray takipçisinin bu yorumu için "babam yaşında mı? Aramızda 5 yaş fark var ama yine de sen bilirsin" ifadeleriyle yanıt verdi. 

 

İşte o paylaşım;

 

funda guray dan takipcisinin sevgilisi ile yas farki yorumuna dikkat ceken cevap