Furkan Andıç'ın Yeni Partneri Cemre Baysel Oldu!

Dijital platformda yayınlanan Bozkır dizisinin ikinci sezonu için çekimler başlarken dizinin başrol oyuncusu Furkan Andıç'ın partneri Cemre Baysel oldu. 

 

Dijital platformda yayınlanan Bozkır dizisinin ikinci sezonu için çekimler başlarken dizinin başrol oyuncusu Furkan Andıç'ın partneri Cemre Baysel oldu. Dijital platformda yayınlanan Bozkır dizisinin ikinci sezonu için çekimler başlarken dizinin başrol oyuncusu Furkan Andıç'ın partneri Cemre Baysel oldu.  

 

Partneri Cemre Baysel oldu!

 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Cemre Baysel yeni dizisi ile çok kısa sürede ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Senden Daha Güzel dizisinde doktor karakteri olması sonrasında gerek güzelliği gerekse de performansı ile gözde isimler arasında yer alan Cemre Baysel, Furkan Andıç’ın yeni dizisinde başrol partneri olarak açıklandı. Geçtiğimiz sezonlarda birbirlerine rakip olan hatta Instagram takipçi sayıları bile yarışan Cemre Baysel Furkan Andıç artık yılın çiftleri arasında yer alacak. Dijital dünyasına adım atan oyuncular arasında anılan Cemre Baysel BLU TV platformunda yayınlanacak Olan Bozkır dizisinde bu kere doktorluktan çıkıp polisiye bir karaktere doğru yönelecek. Cemre Baysel yeni dizisi Bozkır’da Sevda karakterine hayat verecek. Şu sıralar herkes yeni dizi Bozkır aramalarını yinelerken, Bozkır Sevda kimdir sorusunun yanıtı olarak karşısında Cemre Baysel’i görecek.

 

Çekimlere başlanmıştı

 

Furkan Andıç’ın yeni dizisi Bozkır dizisi çekimleri geçtiğimiz hafta başlamıştı. Yiğit Özşener ile başrollerinde yer alan Furkan Andıç’a dizide gerekli olan partner bulundu. Senden Daha Güzel dizisindeki kendinden emin tavırları ve başarılı performansı ile izleyicinin gönlünde taht kuran Cemre Baysel Sevda karakteri ile Furkan Andıç’ın kalbini fethedecek.

 

Bozkır Dizisi konusu

 

Biraz dram, biraz polisiye var olan Bozkır dizisi paralı platform Blu TV’de yayınlanacak.  Bozkır dizisi ile alakalı henüz net bir bilgi açıklanmasa da zaten 2018 senesinde dizinin ilk sezonunu izleyen izleyici diziye aşina olacak. Cantek ile Şahin Altuğ dizinin yönetmen koltuğunda oturacak. Yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstlendiği Furkan Andıç’ın yeni dizisi Bozkır dizisi, Levent Cantek kaleminden çıkacak iken ARC Film aracılığı ile Blu TV platformunda gösterime girecek.

 

2018’de ilk bölümü yayınlanmıştı

 

30 Kasım 2018 senesinde ilk sezonu yayınlanan dizinin 2. sezonu da Cemre Baysel ile tekrar 30 Kasım’ yetiştirilmeye çalışılacak. Ekin Koç Bozkır 2. sezonda yer alamayacak iken yerine Furkan Andıç geçecek. Enerjik ve güleç hali ile gönüllerde komedi dizilerinde taht kuran Cemre Baysel bakalım Sevda karakteri ile dram polisiyesine nasıl bire gidişat sergilettirecek. Furkan Andıç Cemre Baysel yılın çifti olma yolunda 30 Kasım itibari ile başlayacakken, ikilinin uyumu hakkında eminiz ki on binlerce yorum yapılacak.

 

Bozkır ne zaman başlayacak?

 

2018 senesinde 30 Kasım’da ilk sezonu yayınlanan Bozkır dizisi yeni oyuncuları Furkan Andıç ve Cemre Baysel ile tekrardan 30 Kasım’da Blu TV ekranlarından olması planlanıyor