Gamze Erçel Biri Yanımda Biri Karnımda Dedi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Gamze Erçel, yakında doğum yapmaya hazırlanırken, kardeşi Hande Erçel ile kamera karşısına geçip hatıra olması için fotoğraf çektirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Gamze Erçel, yakında doğum yapmaya hazırlanırken, kardeşi Hande Erçel ile kamera karşısına geçip hatıra olması için fotoğraf çektirdi. Geçtiğimiz hafta Azize dizisinin ilk bölümü ile hayranlarıyla buluşan kardeşi Hande Erçel ile birlikte kamera karşısına geçen Gamze Erçel, bu fotoğrafları Instagram sayfasından yayınlayıp, "Biri karnımda biri yanımda" dedi. 

 

 

Fotoğrafları Instagram sayfasından yayınlayan Gamze Erçel, paylaşımının altına " İki çılgın yay kızı. Biri karnımda biri hep yanımda" ifadelerini kullandı. 

 

 

Emre Yunusoğlu’nun çektiği fotoğrafları Instagram’dan paylaşan Gamze Erçel “İki çılgın yay kızı. Biri karnımda biri hep yanımda” notunu yazdı. Kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşımı ile Gamze Erçel takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

 

Not: Fotoğraflar Gamze Erçel'in Instagram sayfasından alınmıştır.