Gamze Taşkın'dan Gülşah Saraçoğlu'na Olay Gönderme! İşte O Paylaşım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ve Doya Doya Moda programından diskalifiye olan Gamze Taşkın, programdan ayrılmasının ardından Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Gülşah Saraçoğlu'na yaptığı gönderme ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ve Doya Doya Moda programından diskalifiye olan Gamze Taşkın, programdan ayrılmasının ardından Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Gülşah Saraçoğlu'na yaptığı gönderme ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren TV yıldızı Gamze Taşkın, geçen hafta Gülşah Saraçoğlu ile tartışma yaşamış ve stüdyoyu terk etmişti. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Gülşah Saraçoğlu'na göndermede bulunan Taşkın sosyal medyada gündem oldu. 

 

Saraçoğlu'na gönderme!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yarışmadan ayrılmasına neden olan jüri üyesi Gülşah Saraçoğlu'na göndermede bulunan Taşkın "Her başarılı insanın arkasında ona başka şans bırakmamış zorlu bir geçmiş vardır .!" ifadelerini kullanırken bu paylaşım sosyal medyada gündem oldu. 

 

gamze taskin dan gulsah saracoglu na olay gonderme