Gelin Adayı Sinem Umaş Hapse Girdi! Peki Nedeni Ne?

Bir döneme damgasını vuran Gelinim Olur Musun? yarışma programıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran ünlü TV yıldızı Sinem Umaş, Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Derneği'nin Başkanı Elçin Yasin Yılmaz'ı tehdit ettiği gerekçesiyle çarptırıldığı hapis cezasını çekmek için teslim olduğunu yayınladığı video ile takipçilerine açıkladı. 

 

Bir döneme damgasını vuran Gelinim Olur Musun? yarışma programıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran ünlü TV yıldızı Sinem Umaş, Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Derneği'nin Başkanı Elçin Yasin Yılmaz'ı tehdit ettiği gerekçesiyle çarptırıldığı hapis cezasını çekmek için teslim olduğunu yayınladığı video ile takipçilerine açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı Sinem Umaş, Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Derneği'nin Başkanı Elçin Yasin Yılmaz'ı tehdit ettiği gerekçesiyle çarptırıldığı hapis cezasını çekmek için teslim olduğunu yayınladığı video ile takipçilerine açıkladı.

 

Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Derneği'nin Başkanı Elçin Yasin Yılmaz, fenomen Sinem Umaş'ın tehdit ve hakaretlerine maruz kaldığını belirterek iki ay tedbir kararı aldırdı. Kararı ihlal ettiği gerekçesiyle üç gün zorlama hapsi istenen Sinem Umaş, sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak cezasını çekmek için teslim olduğunu duyurdu.

 

İşte Sinem Umaş'ın o açıklaması;