Gezginçift Phi Phi Adası’nda!

Ünlü gezi bloggerları Neslihan ve Orkun ya da bilinen isimleriyle Gezginçift Tayland’ın Phi Phi Adası’na gitti.

 

Yaptıkları paylaşımla Phi Phi Adası hakkındaki düşüncelerini paylaşan çift, Phi Phi Adası’nın en güzel yerinin “Monkey Beach” olduğunu söyledi. Monkey Beach’te maymunlarla keyifli anlar geçirilebileceğini söyleyen çift, burayı tavsiye listesinin başına yazdı.

 

Daha önce Phi Phi Adası’na Phuket üzerinden gittiklerini söyleyen çift, verdikleri tavsiyede Phi Phi Adası’nın Phuket’e göre daha sessiz ve denizinin daha güzel olduğunu söyledi.

 

Phi Phi Adası’nın en önemli aktivitesinin günlük tekne turu olduğunu söyleyen çift, bu turu kişisel yapmanın daha iyi olacağını belirtti. Çifte göre, Longtail botlar 3 saatten başlanarak kiralanabiliyor tabi siz isterseniz süresi daha da uzun olabilir. Bu botları siz kendiniz için kiraladığınız için, rotasını da kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Gezginçift, kendi rotalarında erken saatte daha sessiz olduğu için “Monkey Beach”i tercih etmişler.

 

Gezginçift Longtail kiralarının 3 saat için ortalama 2000 THB’den başladığını fakat kendilerinin 4 saat için 2000 THB’ye anlaştığını belirtti. Buradaki kıstasın pazarlık olduğunu söyleyen çift iyi bir pazarlıkçıysanız fiyatı daha da düşürebileceğinizi belirtti.

 

Not: Fotoğraf Gezginçift (Neslihan ve Orkun)'in Instagram sayfasından alınmıştır.