Gökhan Alkan Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Gökhan Alkan kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gökhan Alkan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Gökhan Alkan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Gökhan Alkan kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gökhan Alkan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gökhan Alkan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Gökhan Alkan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

gokhan alkan kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Gökhan Alkan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Gökhan Alkan kimdir? Gökhan Alkan, 8 Aralık 1987'de İstanbul'da doğdu. Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Mühendisliğinden mezun oldu. Oyunculuk eğitimini MSM Actor Studio'da aldı. Mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda 2 sezon oynadı ve sonra bir grup arkadaşıyla kendi tiyatrosunu kurdu. Gökhan Alkan kimdirGökhan Alkan, 8 Aralık 1987 tarihinde İstanbul‘da göçmen bir ailenin oğlu olarak doğmuştur. Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Teknolojileri Öğretmenliği lisans ve Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret – Pazarlama ön lisans bölümlerinden mezun oldu.Gökhan Alkan, lise ve ün olarak tiyatro gruplarında çalışmaları yaparken, aynı zamanda birçok mekanda canlı müzik performansları sergiledi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio’da oyunculuk dersleri aldı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nden mezun olduktan sonra da İki sezon tiyatro oyunlarında oynadıktan sonra 2011 yılında arkadaşlarıyla İstanbul Kumpanyası adlı tiyatro topluluğunu kurdu. Şan solfej eğitimi alan Gökhan Alkan profesyonel olarak spor ile ilgilenmekte, reklam seslendirmesi yapmakta, şiir ve güfte çalışmaları ile ilgilenmektedir. Gökhan Alkan, Seray Kaya ile ‘‘Kocamın Ailesi” dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başladı. Gökhan Alkan2016 yılında yönetmenliğini Yusuf Pirhasan‘ın yaptığı “Seviyor Sevmiyor” adlı dizide Gonca SarıyıldızZeynep ÇamcıYiğit Kirazcıİpek Tenolcay ile birlikte oynadı. Yay burcudur. Şimdilerde ATV'de yayınlanan Kalp Yarası isimli dizide Ferit Sancakzade karakterine hayat vermektedir. Ünlü oyuncu son dönemde Üç Kuruş'un yıldızlarından Nesrin Cavadzade ile yaşadığı aşkla gündemdedir.