Gökhan Dinç'in Fenerbahçe Sivasspor Maçı Spikeri Ali Ferahbot Eleştirisine Ferahbot Ve Reha Özcan'dan Yanıt!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren spor yazarı Gökhan Dinç'in Twitter sayfasından Beinsports maç spikeri Ali Ferahbot'u hedef alan eleştirilerine Ferahbot ile birlikte ünlü oyuncu Reha Özcan da yanıt verirken, tweetler sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren spor yazarı Gökhan Dinç'in Twitter sayfasından Beinsports maç spikeri Ali Ferahbot'u hedef alan eleştirilerine Ferahbot ile birlikte ünlü oyuncu Reha Özcan da yanıt verirken, tweetler sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren spor yazarı Gökhan Dinç'in Twitter sayfasından Beinsports maç spikeri Ali Ferahbot'u hedef alan eleştirilerine Ferahbot ile birlikte ünlü oyuncu Reha Özcan da yanıt verirken, tweetler sosyal medyada gündem oldu.

 

Herkes işine baksın!

 

Gökhan Dinç'in Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fenerbahçe Sivasspor maçı spikeri Ali Ferahbot'u hedef alan "Bu arada birisi maçın spikerine lig maçı anlattığını hatırlatsın. Suyunu çıkartmayın! Fenerbahçe, Sivasspor ile sıradan bir lig maçı oynuyor. Avrupa kupası maçı değil bu!" ifadeleriyle eleştirisi karşısında Ferahbot "Herkes işine baksın! Benden bişey çıkmaz!" şeklinde yanıt verirken, Mucize Doktor ve Üç Kız Kardeş gibi yapımlarla tanınan ünlü oyuncu Reha Özcan ise Gökhan Dinç'in eleştirisi için "Bence gayet başarılıydı. Beinconnect’te ender bulunan anlatıcılardan… Adını, soyadını vererek, -Heyecanı anlatmaya çalışacağım - diye başladı zaten… Özel bir durum. Helal olsun." ifadelerini kullandı. 

 

İşte o eleştiri ve cevaplar; 

 

gokhan dinc in ali ferhabot elestirisine spiker ve unlu oyuncu reha ozcan yanit verdi