Gökhan Özoğuz'dan Dikkat Çeken Yangın Yorumu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ülkemizin dört bir yanında devam eden yangınlarla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ülkemizin dört bir yanında devam eden yangınlarla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ülkemizin dört bir yanında devam eden yangınlarla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Gökhan Özoğuz yaptığı paylaşımda Türkiye'de devam eden orman yangınları için  "Şayet yanan herhangi bir noktayı birileri işletme, site, otel vs. Yapmaya kalkarsa oradan ve o kişilerden başlayabiliriz tekrar bütün bu olanları sorgulamaya." ifadelerini kullanırken, bu açıklamalarıyla gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

gokhan ozoguz dan dikkat ceken yangin yorumu