Gökhan Türkmen'den Eşi Sinem Aksoy'a Duygu Dolu Sözler! Bu Dünya Böyle Gerçek Aşkı Kaldırmaz!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Sinem Aksoy'a duygusal sözler söylerken sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Sinem Aksoy'a duygusal sözler söylerken sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Sinem Aksoy'a duygusal sözler söylerken sosyal medyada gündem oldu. 

 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Ünlü müzisyen Gökhan Türkmen, 2014 yılında nikah masasına oturduğu eşi Sinem Aksoy'a olan aşkını haykırdı… Lise yıllarında Sinem Aksoy ile aynı sırayı paylaşan ama aşkını 17 yıl sonra itiraf eden ünlü müzisyen, okul günlerinde eşi ile çekilmiş fotoğrafı paylaşıp altına bu notu düştü: Ben sana ne diyeyim, nasıl söyleyeyim… Bu dünya kaldıramaz böyle gerçek aşkı… Kimse anlayamaz… Kimse de bilmez sana olan sevgimi… Sen bile belki… Özel bir gün değil bugün… Gerek de yok seni özel kılmaya… Nazarına da kemine de gözüne de sevgilim… Sen her zaman benim kalbimde başka yüreğimde başkasın… Ciğerini bilirim; ama söylemem… Koca gözlerini bilirim; ama bahsetmem… Ben senin her kalp atışını bilirim ; ama anlatmam…. Sen bana bir lütuf, yoluma bir ışıksın… Seni çok seviyorum… İlk günkü gibi… Son nefesimi verene dek!! İşte şimdi bir “Maşallah” alırım! Ne olur ne olmaz!!

 

gokhan turkmen den esi sinem aksoy a duygusal sozler

 

'DUYGULARIMI BELLİ ETMEDİM’

 

2014 yılında Sinem Aksoy ile nikah masasına oturan ve mutlu bir evlilik sürdüren Gökhan Türkmen, büyük aşkını böyle anlatmıştı "Sinem liseden sıra arkadaşım. Biz aslında 23 yıllık arkadaşız. Lisede çok yakın bir dostluğumuz vardı. Birbirimize çok yakındık ama bu hiçbir zaman aşka dönüşmedi. Ben de aşk vardı ama aramızdaki dostluk o kadar değerliydi ki, bunu bozmak istemedim açıkçası. Kaybetmekten korktum onu. Bir erkek bir kadınla sadece sevgili olmak zorunda değil. Çok yakın arkadaş da olabilir. Beraber olmaya başlamadan bir iki yıl önce aramıza kara kedi girdi. Küs değildik ama konuşmadığımız bir dönem oldu. Sonrasında bir araya geldiğimizde ise "evlenip çocuk yapalım" dedik.