Gökhan Yıldırım'ın Petra Antik Kenti İzlenimleri!

Youtube'da yayınladığı seyahat videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Gökhan Yıldırım, yayınladığı videosunda Ürdün'de bulunan Petra Antik Kenti'nde edindiği izlenimleri takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı seyahat videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Gökhan Yıldırım, yayınladığı videosunda Ürdün'de bulunan Petra Antik Kenti'nde edindiği izlenimleri takipçileriyle paylaştı. Son dönemde özellik Kuzey Kore gezisinde çektiği videolar ile adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Gökhan Yıldırım, yayınladığı videosunda bu kez Ürdün'de bulunan Petra Antik Kenti ile ilgili edindiği izlenimleri takipçileriyle paylaştı. 

 

Ortadoğu gezisine Ürdün ile devam eden ünlü Youtuber bu videosunda Petra Antik Kenti ve Wadi Rum'a gitti. Yayınladığı videosunda Wadi Rum ve Petra Antik Kenti'nden güzel görüntüler sunan ünlü Youtuber edindiği izlenimler hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Kısa sürede binlerce kez izlenen Petra ve Wadi Rum içeriği ile ünlü Youtuber sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Gökhan Yıldırım Petra ve Wadi Rum'da neler yaşadı? Detayları aşağıda paylaştığımız link üzerinden takip edebilirsiniz.