Gökhan Yıldırım Ürdün Sokak Lezzetlerini Denedi!

Youtube'da yayınladığı seyahat videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Gökhan Yıldırım yayınladığı videosunda Ürdün sokak lezzetlerini denedi. 

 

Youtube'da yayınladığı seyahat videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Gökhan Yıldırım yayınladığı videosunda Ürdün sokak lezzetlerini denedi. Son dönemde yayınladığı özellikle Kuzey Kore deneyimleri ile adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber yayınladığı videosunda bu kez Ürdün sokak lezzetlerini denedi. 

 

Ortadoğu turuna Ürdün'den başlayan ünlü Youtuber burada sokak lezzetlerini denedi. Ürdün'ün sokak lezzetlerini deneyen ünlü Youtuber tattığı künefe, humus, falafel, baklava gibi Ürdün sokak lezzetleri hakkındaki görüşlerini detayları ile anlattı. Kısa sürede binlerce kez izlenen Ürdün sokak lezzetleri içeriği ile ünlü Youtuber sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Ürdün'ün sokak lezzetleri nasıl? Sorunun cevabını merak ediyorsanız aşağıda paylaştığımız link üzerinden Gökhan Yıldırım'ın içeriğini takip edebilirsiniz. 

 

İşte Ürdün'ün sokak lezzetleri..