Göksenin Köksal Oğlu İle İlk Kez Fotoğraf Paylaştı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Galatasaray Basketbol Takımı kaptanı Göksenin Köksal, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda oğlu ile ilk kez çekilmiş fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Galatasaray Basketbol Takımı kaptanı Göksenin Köksal, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda oğlu ile ilk kez çekilmiş fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. Son dönemde yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Galatasaray Basketbol Takımı kaptanı Göksenin Köksal, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda oğlu ile ilk kez çekilmiş fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.

 

Galatasaray basketbol takımı kaptanı milli basketçi Göksenin Köksal iki yaşına giren oğlu Ömer Ayaz ile fotoğrafını ilk kez paylaştı. İki yıl önce voleybolcu eşi Simay Köksal ile dünya evine giren basketbolcunun bir erkek çocuğu olmuştu. Oğlu ile ilk kez fotoğraf paylaşan Köksal'ın paylaşımı sosyal medyada binlerce yorum aldı. Babasına benzerliği ile dikkat çeken mini Ömer Ayaz'ın neşeli halleri objektiflere yansıdı.

 

goksenin koksal oglu ile ilk kez