Gonca Vuslateri'den Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren'e Çok Sert Sözler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren hakkında çok sert sözler söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren hakkında çok sert sözler söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren hakkında çok sert sözler söyledi.

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren'in önceki gün yangında yanan evler üzerinden yaptığı TOKİ açıklaması için "Keşke bizim evimiz yansaydı..diyecekmişiz.. öylesine de bir umut serpildi az önce.. 20 yıl ödemeli kampanyalar.. Allah belamızı vermiş. Bi de 20 yıl taksitle.." ifadelerini kullanan ünlü oyuncu sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;