Goncagül Sunar'dan Hayko Cepkin'e Övgü!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından zaman zaman söz ettiren ünlü oyuncu Goncagül Sunar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Hayko Cepkin'in Armağan Çağlayan'ın "Gör Beni" programındaki sözlerine övgüler yağdırdı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından zaman zaman söz ettiren ünlü oyuncu Goncagül Sunar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Hayko Cepkin'in Armağan Çağlayan'ın "Gör Beni" programındaki sözlerine övgüler yağdırdı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Goncagül Sunar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Hayko Cepkin'in Armağan Çağlayan'ın "Gör Beni" programındaki sözlerine övgüler yağdırdı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Bugün bu keyifli sohbeti seyredip bir kez daha kendisini(ki çocukluğumuzu biliriz) neden çok sevdiğimi anladım.Hem başarılı ,hem çok kendisi, çok insan. Sevgili Hayko Cepkin (şehirden uzaklaşmanın zamanı benim içinde geldi ,pek bir özendim) " ifadelerini kullanan Sunar sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;