Gözde Akgün Ve Semih Varol'dan Şarkı!

Son günlerde TikTok’ta adından sıkça söz ettiren Semih Varol ve Gözde Akgün (mahmut abi ) yepyeni single çıkardı Beşiktaş'ta yapılan lansmana tüm ünlü fenomenler katıldı.

 

Son günlerde TikTok’ta adından sıkça söz ettiren Semih Varol ve Gözde Akgün (mahmut abi ) yepyeni single çıkardı Beşiktaş'ta yapılan lansmana tüm ünlü fenomenler katıldı. Efecin, Gaga Bulut, Kadir Can Turan, Kırmızı Oje, Mükremin Gezgin gibi isimlerin davet edildiği lansman sosyal medyada büyük ilgi gördü.

 

gozde akgun ve semih varol dan yeni sarki

 

Semih Varol kimdir ?

 

Semih Varol, 1996 yılında Bartın'da dünyaya geldi. Lise öğrenimini Küçükköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde tamamlayan Semih Varol, web tasarım programcılığı bölümünde eğitim gördü.Sosyal medya paylaşımlarına üniversite yıllarında başlayan Semih Varol, kısa zamanda milyonlarca takipçiye ulaşan bir fenomen haline geldi. Kim Milyoner Olmak İster, Mehmet Ali Erbil ile Çarkıfelek programlarına da yarışmacı olarak katılan Semih Varol'un ''Başkası Olma Kendin Ol'' isimli bir kitabı var.

 

Gözde Akgün kimdir ?

 

TikTok isimli sosyal medya sitesinde çektiği videolar ile kısa süre içerisinde ünlenen Gözde Akgün, ilginç bir yeteneği ile adından sıkça söz ettirir hale geldi. Erkek sesi çıkarabilen ve bu ses ile popüler şarkıları seslendiren Gözde Akgün, Mahmut Abi tiplemesi ile ününe ün kattı