Gülay Yedekci'den Sokak Hayvanlarına Şiddet Görüntüleriyle İlgili Açıklama! Üstü Örtülemez!

CHP 26. Dönem Milletvekili Gülay Yedekci önceki gün tv100 ekranlarında konuşurken, Konya, Mamak, Gebze gibi yerlerde kaydedilen sokak hayvanlarına şiddet görüntüleriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. 

 

CHP 26. Dönem Milletvekili Gülay Yedekci önceki gün tv100 ekranlarında konuşurken, Konya, Mamak, Gebze gibi yerlerde kaydedilen sokak hayvanlarına şiddet görüntüleriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren CHP 26. Dönem Milletvekili Gülay Yedekci önceki gün tv100 ekranlarında konuşurken, Konya, Mamak, Gebze gibi yerlerde kaydedilen sokak hayvanlarına şiddet görüntüleriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

 

Kendini anlatamayan bu canlara yapılan zulüm dursun!

 

CHP 26. Dönem Milletvekili Gülay Yedekci tv100 ekranlarında Konya'da uygulanan sokak hayvanlarına şiddet konusunda "Hiçbir can bir diğerinin insan tarafından öldürülmeyi haketmez. Onun için dilsiz, canı olan dili olmayan kendini anlatamayan bu canlara yapılan zulüm artık dursun. Yeter artık buramıza geldi. Hepimiz ağlayarak izliyoruz, dinliyoruz. Bu kabul edilmez. Bu sadece ekrana yansıyan. Bir kamera, telefon ile çekilen görüntü. Aklımız duruyor izleyince. Bunu yapanların da vicdanı kurumuş. Vicdanı kuruyan insanları da Allah’a havale ediyoruz ama kanun karşısında da bu insanlar cezalarını çeksinler." ifadelerini kullandı.

 

Akıl dışı açıklamalarla bu işin üstü örtülemez!

 

Sözlerine devam eden Yedekci “Akıl dışı, insanların aklıyla ala eder tarzda açıklamalarla hayvanlara yapılan bu işkencelerin üstü örtülemez. Bu hayvanlarımızın korunması ve hepimizin bu konuda duyarlı olması başta barınakların hayvanlar için güvenlikli olması yani barınaklara hayvanlar öldürülsünler ya da işkence çeksinler diye konmuyor. Bu hayvanların sağlık bakımların yapılması, veteriner hekimler tarafından yapılması o hayvanların sahiplenilmek üzere koruma altına alınması önemli” şeklinde sözlerini noktaladı.

 

İşte Gülay Yedekci'nin açıklamaları;