Gülben Ergen'den Dikkat Çeken Çilem Doğan Paylaşımı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Çilem Doğan ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Çilem Doğan ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde gündeme dair yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Çilem Doğan ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kadına karşı şiddeti kınayan ünlü şarkıcı Çilem Doğan ile ilgili "Binlerce kadın öldürüldü Özgecan Aslan son olsun dedikten sonra. Göz göre göre katledilen kadınlar ülkesinde, kendisine şiddet uygulamaktan, tehditten ve daha nicelerinden yılıp kocasını öldürmek zorunda kalan Çilem Doğan'ı dinlediğim gün" ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı bu paylaşımıyla sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Gülben Ergen'in o paylaşımı