Gülcan Arslan'ın Transparan Pozları Beğeni Topladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gülcan Arslan Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda transparan pozlarını takipçilerinin beğenisine sunarken sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gülcan Arslan Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda transparan pozlarını takipçilerinin beğenisine sunarken sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gülcan Arslan Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda transparan pozlarını takipçilerinin beğenisine sunarken sosyal medyada gündem oldu. 

 

gulcan arslan in transparan pozlari gundem oldu

 

Ünlü oyuncu Gülcan Arslan, sütyen giymediği transparan detaylı hırkasıyla pozlar verdi. Bir Çocuk Sevdim ve Doğduğun Ev Kaderindir dizileriyle ünlenen güzel oyuncu Gülcan Arslan, son olarak Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Despina karakterine can vermişti.

 

gulcan arslan in transparan pozlari gundem oldu

 

Instagram hesabını aktif kullanan Arslan, sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarıyla adından söz ettiriyor. En son Uraz Kaygılaroğlu ile aşk yaşayan 35 yaşındaki oyuncu, iddialı pozlarına bir yenisini daha ekledi. Fit haliyle dikkat çeken güzel oyuncu, bu sefer de siyah transparan hırkasını sütyensiz giyerek hayranlarından beğeni topladı.

 

gulcan arslan in transparan pozlari gundem oldu

 

"Seksiliği geri getirmek için hazırım”

 

Gülcan Arslan, pozlarına ise "Seksiliği geri getirmek için hazırım." notunu düştü



Etiketler: