Gülşah Saraçoğlu'nun Instagram Sayfası Hacklendi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'nun Instagram sayfası hacklenirken, sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'nun Instagram sayfası hacklenirken, sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'nun Instagram sayfası hacklenirken, sosyal medyada gündem oldu. 

 

Gülşah Saraçoğlu'nun Instagram sayfası hacklendi!

 

Moda camiasının ünlü isimlerinden olan Gülşah Saraçoğlu'nun, dün akşam Instagram hesabı hack'lendi. Saraçoğlu'nun kullanıcı adı bile değiştirildi. Olay kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programında jüri koltuklarını Uğurkan Erez, Yasemin Yılmaz ve Serdar Uzuntaş ile paylaşan Gülşah Saraçoğlu, sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimler arasında yer alıyor. Doya Doya Moda yarışmasının jüri üyelerinden ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'nun Instagram hesabındaki kullanıcı adı değişikliği sosyal medyada gündem oldu. Ünlü modacının kullanıcı adının "metres_gulsah" olarak değiştirildi. Olay kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Anlam verilemeyen bu durumu bazı kullanıcılar, Saraçoğlu'nun hesabının ele geçirildiği şeklinde yorumlamıştı. Nitekim doğru da çıktı. Saraçoğlu, gecenin bir yarısı Instagram hesabının hacklendiğini açıkladı. Bu işin arkasındaysa sadece bir kişi olduğunu belirtti.

 

gulsah saracoglu nun instagram sayfasi hacklendi