Gülşen'in Sahne Kostümü Yine Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve konserlerinde tercih ettiği sahne kostümleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Gülşen Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda son konserinde kendi koleksiyonundan tercih ettiği bir sahne kostümünü takipçilerinin beğenisine sunarken, kostüm hem destek hem tepki gördü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve konserlerinde tercih ettiği sahne kostümleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Gülşen Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda son konserinde kendi koleksiyonundan tercih ettiği bir sahne kostümünü takipçilerinin beğenisine sunarken, kostüm hem destek hem tepki gördü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Gülşen Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda son konserinde kendi koleksiyonundan tercih ettiği bir sahne kostümünü takipçilerinin beğenisine sunarken, kostüm hem destek hem tepki gördü.

 

Konserlerinde giydiği kıyafetleriyle sık sık gündeme gelen şarkıcı Gülşen, son verdiği konserde kendi çıkardığı koleksiyonundan bir kıyafet giydi. “Ateşten elbise” olarak adlandırdığı koleksiyonundan bir parçayla sahneye çıkan şarkıcı o anlara ait görüntüleri sosyal medya hesabından yayınladı. Gülşen’in iddialı kıyafetine sosyal medyadan hem tepki hem destek geldi. Gülşen, Instagram hesabından yayınladığı görüntülere “Ateşten elbise” nin ilk konser tecrübesi. O daha ne yazlar ne kışlar görecek” açıklamasını ekledi. 

 

İşte o paylaşım,

 

gulsen in sahne kostumu olay oldu 1

 

gulsen in sahne kostumu olay oldu 2



Etiketler: