Güneş Kremi Kullanırken Dikkat Etmeniz Gereken Şeyler Nelerdir?

Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de ciltleridir. Güzelliğe önem veren kadınlar güneş kremi kullanıyor. Genellikle herkesin ilgilendiği güneş kremi sık sık konuşulan bir konu. Kendilerini daha güzel ve ilgi çekici görmek isteyen kadınların tercih ettiği bu kremi kullanırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor? İşte cevabı haberimizde...

 

Güneş koruması, UV filtresi içeren saç bakım yağları, saç kremleri veya saç bakım spreyleri saçlarını güneşin direkt ışınlarından korur, saçlarının yıpranmasını engeller. Özellikle boyalı saçlara sahip olanlar saçlarına güneş koruyucusu sürmeden dışarı çıkmamalılar. 

 

Etikili şampuanlar

 

UV ışınları saçlarını kurutma eğiliminde olabiliyor. Saçlarını güneşin kurutucu etkilerinden koruyan ve yumuşaklık kazandıran saç banyosu, saçlarını nemlendirirken aynı zamanda saçlarına parlaklık kazandırıyor. Böylece yaz mevsiminde çevrendekilerin kuru ve mat görünen saçlarına karşılık ışıl ışıl parlayan saçlarla göz alıcı görünebilirsin.

 

sampuan

Güçlü saçlar

 

Nemsiz kalan saçlar zamanla kurur ve oldukça bakımsız bir hal alır. Özellikle boyalı saçlara sahip olanlar yaz aylarında daha fazla risk altında olurlar. Saç maskeleri, saçlarını güneşin zararlı etkilerine karşı koruyor ve yıpranmaya karşı kontrol altına alıyor. 

sac

Besleyici yağlar

 

Deniz veya havuz kenarında saçların yoğun nem kaybına uğradığı için durulanmayan ve özellikle de besleyici yağlar içeren bakım kremleri kurtarıcı olucaktır. Saç uçlarına ve boylarına bu bakım yağlarını uygulayıp, yazın tadını gönül rahatlığıyla çıkartabilirsin. 

 

sacyagı

Nemli saçlar

 

E vitamini içeren saç bakım kremileri kullanın. Saçlara nem kazandırıyor ve elektriklenmeyi önlüyor. Böylece sıcaklarda kuruyan, elektriklenen ve kabaran saçların daha pürüzsüz ve canlı görünmeye başlıyor. Hem kuru, hem de nemli saçlara uygulanan bu bakım kremlerini gün aşırı kullanabilirsiniz.

 

sac



Etiketler: