Gupse Özay 6 Aylık Hamile! Kız Çocuk Bekliyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gupse Özay'ın 6 aylık hamile olduğu ve bir kız çocuk beklediği belirtildi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gupse Özay'ın 6 aylık hamile olduğu ve bir kız çocuk beklediği belirtildi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Gupse Özay'ın 6 aylık hamile olduğu ve bir kız çocuk beklediği belirtildi. 

 

Gupse Özay-Barış Arduç çiftinden güzel haber geldi. Gupse Özay’ın 6 aylık hamile olduğu ve bir kız bebek beklediği öğrenildi. 'Deliha' filminin setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen oyuncu çift Gupse Özay ile Barış Arduç, 2020 yılında Çeşme'de nikah masasına oturmuştu. Mutlu birlikteliklerini sürdüren çiftten güzel haber geldi. SHOW TV'den Ömür Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Özay, 6 aylık hamile... İkili, şimdilerde anne-baba olmak için gün sayıyor. Arduç, muhabirlerin "bebek" sorularına, "Herkesin çocuk sevdası vardır. Biz de isteriz ama her şeyin bir zamanı var. Önce bir işlerimizi halledelim, sonra çocuk niyetimiz var. Neden olmasın? Türkiye'de doğar çocuğumuz." şeklinde yanıt vermişti. Gupse Özay da, "Anne olmayı çok istiyorum." açıklamasını yapmıştı. Öte yandan Barış Arduç, "Evlendikten sonra hayatımda bir şey değişmedi. Yedi yıldır beraberiz, evlilik bizim için sembolik bir şey oldu. Değişen bir şey yok." şeklinde konuşmuştu.