Hadise'den Mehmet Dinçerler'e Gönderme! Başlarken Hep Güzeldi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz, Mehmet Dinçerler ile boşanmasının ardından verdiği ilk konserde göndermelerde bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz, Mehmet Dinçerler ile boşanmasının ardından verdiği ilk konserde göndermelerde bulundu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz, Mehmet Dinçerler ile boşanmasının ardından verdiği ilk konserde göndermelerde bulundu. 

 

Mehmet Dinçerler ile boşanmasının ardından ilk kez Beşiktaş'ta sahne alan Hadise, konserde biten evliliğine göndermede bulundu. Ünlü şarkıcı, hayranlarına, "Başlarken hep güzeldi, hep... O zamanlar hep özeldi" dedi. Öte yandan Hadise'nin eski eşiyle yaşadığı Riva'daki evden taşınma kararı aldığı ve yeni ev arayışına girdiği öğrenildi. Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Hadise, Beşiktaş Belediyesi'nin 30 Ağustos’ta başlayan ve 1 ay süren 'Beşiktaş Festivali'nin kapanış konserini gerçekleştirdi.

 

"BAŞLARKEN HEP GÜZELDİ”

 

Geçtiğimiz hafta Mehmet Dinçerler'den boşanan Hadise, sahnede "Hay Hay" şarkısını seslendirdiği esnada, "Başlarken hep güzeldi, hep... O zamanlar hep özeldi" dedi. Hadise, ardından, "En büyük aşk sizlersiniz" sözleri ile Dinçerler'e göndermede bulundu. Hadise'nin hayranları, konser çıkışında ise ünlü şarkıcının aracının etrafına toplandı. Hadise'yi aracın içinde fark eden sevenleri, "Sen bizim değerimizsin. Hiçbir şey için canını sıkma" şeklinde cümleler kurdu. Kendisini destekleyen hayranlarına öpücük atan ünlü şarkıcı, daha sonra oradan uzaklaştı.

 

EV ARIYOR

 

Öte yandan ünlü şarkıcı, olaylı ayrılığın ardından hayatında yeni bir sayfa açmak istiyor. Hadise, eski eşiyle yaşadığı Riva'daki evden taşınıyor. Hadise'nin yeni bir ev arayışına girdiği öğrenildi.

 

"SANATINI KISITLAMAYA YÖNELİK DAVRANIŞLARDA BULUNMAYA BAŞLADI" İDDİASI

 

Öte yandan ünlü şarkıcı ile Mehmet Dinçerler'in 30 Nisan'da evlendikleri belirtilen boşanma dilekçesinde, Mehmet Dinçerler'in nikah masasına oturduktan kısa bir süre sonra, Hadise'nin sanat hayatını kısıtlamaya yönelik tutum ve davranışlarda bulunmaya başladığı iddia edilmişti. Dilekçede, "Davalı tarafın bu davranışları, zaman içerisinde psikolojik baskı boyutuna ulaşmıştır. Bu psikolojik baskılar müvekkili oldukça yıpratmış ve sadece kişisel hayatını değil, kamuoyuna yansıdığı üzere sanat hayatını da etkileyecek boyuta varmıştır. Bu nedenle, taraflar arasında karşılıklı olarak uyumsuzluklar kendini göstermiş, ayrı yaşamaya başlamışlar ve evlilikleri fiilen sona ermiştir. Tarafların bundan böyle birlikte yaşamaları mümkün değildir" denilmişti. Hadise, maddi ve manevi tazminat talebinde bulunmayarak "Evlilik Birliğinin Sarsılması" başlıklı Medeni Kanun 166. maddesi uyarınca boşanmayı talep etmişti.

 

TEK CELSEDE BOŞANDILAR

 

Geçtiğimiz cuma günü Beykoz 2. Aile Mahkemesi’nde görülen ilk duruşmaya Hadise ve Mehmet Dinçerler katılmamıştı. Kararını açıklayan mahkeme Hadise ile Mehmet Dinçerler’i tek celsede boşamıştı. Hadise'nin avukatı Hakan Öncel, "Müvekkil Hadise Açıkgöz tarafından Beykoz 2. Aile Mahkemesi’nde açılan davada, boşanma kararı verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" demişti.

 

"DAHA ÖNCE GERÇEKLEŞEBİLİRDİ”

 

Öncel, duruşma sonrası yaptığı açıklamada ise, “Basına yansıyan haberlerden dolayı süreç biraz uzadı. Birtakım anlaşmazlıklar vardı. Sonuçta bunlar çözüldü ve iki hafta sonra boşanma gerçekleşti. Yoksa daha erken de boşanma gerçekleşebilirdi" ifadelerini kullanmıştı.

 

"PROTOKOL İMZALANDI”

 

Mehmet Dinçerler'in avukatı Dilara Recepoğlu, "Ortak irade ile evlilik hakkı sona erdi. Basın yasağı olduğu için detay veremiyorum. Mahkeme öncesinde kendi aralarında protokol imzalanmıştı" demişti.

 

ÇEKİŞMELİ BOŞANMA

 

Çift, evliliklerinde birinci doldurmadığı için anlaşmalı olarak boşanma davası açamadı. Davaları çekişmeli olarak gerçekleşti. Evlilikte bir yıl dolmadan tek celsede boşanabilmek ancak anlaşmalı boşanma halinde mümkündür. Türk Medeni Kanununun 166/3. maddesi ile 'Evlilik en az bir yıl sürmüş ise eşlerin birlikte başvurması ya da bir eşin diğerinin davasını kabul etmesi hâlinde evlilik birliği temelinden sarsılmış sayılır' hükmü getirilmiştir.