Hadise'nin Tarzı Sosyal Medyada Beğeni Topladı!

Son dönemde giyim tarzıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Hadise, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda tarzı ile takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Son dönemde giyim tarzıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Hadise, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda tarzı ile takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hadise, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda tarzı ile takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

 

Ünlü şarkıcının imajındaki değişimde eşi Mehmet Dinçerler'in etkili olduğu öne sürüldü. Hadise geçtiğimiz aylarda iş insanı Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturmuştu. Ünlü şarkıcının evliliği ve evliliğinden önceki süreçte belirgin olan imaj değişikliği, sosyal medyada da çeşitli yorumlara sebep olmaya başladı. Hadise'nin özellikle konserlerinde evlenmeden önce kullandığı tarzını bırakması, bunda eşi Mehmet Dinçerler'in etkisi var iddialarını da beraberinde getirdi. En çok bu imajı sosyal medyada dikkat topladı. Ünlü şarkıcının bu yeni imajı çoğunlukla beğeni gördü. 

 

İşte Hadise'nin beğeni toplayan o tarzı;

 

hadise nin tarzi begeni topladi



Etiketler: