Hadise'nin Yeni İmajı Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Hadise Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeni imajını takipçilerinin beğenisine sunarken, yeni imajı Kardashian'lara benzetildi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Hadise Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeni imajını takipçilerinin beğenisine sunarken, yeni imajı Kardashian'lara benzetildi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hadise Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeni imajını takipçilerinin beğenisine sunarken, yeni imajı Kardashian'lara benzetildi. 

 

Şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler, 30 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda sessiz sedasız evlenmişti. Yeni projesi için imaj tazeleyen ünlü popçu, tarzını takipçilerinin beğenisine sundu. Kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alarak sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına giren Hadise, hayranları tarafından Kardashian'lara benzetildi. Hadise, geçtiğimiz ocak ayında ayında Mehmet Dinçerler'den evlilik teklifi almıştı. İş insanına 'Evet' diyen şarkıcı, güzel haberi sosyal medyada takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmemiş; tektaşını gösteren popçu, gönderisine "Bölümümüz şimdi başlıyor" notunu düşmüştü. Dinçerler de sevgilisinin paylaşımına, 'Mrs. Dinçerler' yorumunu yapmıştı.

 

YENİ İMAJINI PAYLAŞTI

 

36 yaşındaki güzel şarkıcı, son olarak aktif bir şekile kullandığı sosyal medya hesabından yeni tarzını paylaşmasıyla gündeme geldi. Instagram sayfasında 13.7 milyon takipçisi bulunan Hadise, rapçi Murda ile ortak projesi 'İmdat' için çektiği klipteki imajını hayranlarıyla paylaştı. Kısa, açık sarı saçlarıyla dikkat çeken ünlü isme, 230 bine yakın beğeni geldi. Takipçileri, Hadise'ye, "Muhteşem görünüyorsun", "Sarışın bomba", "Ne yapsan yakışıyor" ve "Hadise Kardashian" gibi 2 bine yakın yorum yazdı. Bu tarzıyla beğeni toplayan popçu, Kardashian'lara olan benzerliğiyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

 

İşte Hadise'nin yeni imajı;

 

hadise yeni imaji ile olay oldu



Etiketler: