Hailey Eylül Sani'nin Türkiye Tatili Paylaşımları!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Hailey Eylül Sani, Türkiye'de arkadaşları ile yaptığı tatilden birbirinden güzel paylaşımlar yaptı. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Hailey Eylül Sani, Türkiye'de arkadaşları ile yaptığı tatilden birbirinden güzel paylaşımlar yaptı. İşte Hailey Eylül Sani ile ilgili bilmek isteyecekleriniz...

 

18 Ocak 2000 tarihinde dünyaya gelen Eylül Sani, 1.65 boyunda olup, burcu Oğlak'tır. Youtube'da yayınladığı güzellik, sağlıklı yaşam, moda, eğlence, makyaj gibi içeriklerle adını duyuran ünlü Youtuber'ın bugün Youtube'da abone sayısı 1 milyon 150 bin civarındadır. Annesi ve babası Türk olan Hailey Eylül Sani hayatını Amerika'nın Los Angeles kentinde sürdürmektedir. 

 

Sizin için son günlerde Amerikalı arkadaşları ile Türkiye'de tatil yapan ünlü Youtuberın Instagram paylaşımlarını derledik. İşte Eylül Sani'nin yaptığı Türkiye tatili paylaşımları..

 

 

 

 

Not: Fotoğraflar Hailey Eylül Sani'nin Instagram sayfasından alınmıştır. 

 

Ayrıca Hailey Eylül Sani'nin Youtube kanalında yayınladığı "Amerikalı Arkadaşlarıma Türkiye'yi Gezdirdim" videosunu izlemek için tıklayın.