Hakan Hatipoğlu'ndan İlginç Survivor Batuhan Karacakaya Açıklaması! Tüyo Almak İçin!

Hakan Hatipoğlu Berkan Karabulut ile gerginlik yaşayan Batuhan Karacakaya hakkında neler söyledi? TV8'de yayınlanan Survivor Panaroma'da yorumculuk yapan ünlü TV yıldızı Hakan Hatipoğlu, programda yaptığı açıklamada son dönemde Survivor All Star 2022'de Berkan ile gerginlik yaşamasıyla gündemde olan Batuhan Karacakaya hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Hakan Hatipoğlu Batuhan Karacakaya hakkında neler söyledi? Cevaplar haberimizde...

 

Hakan Hatipoğlu Berkan Karabulut ile gerginlik yaşayan Batuhan Karacakaya hakkında neler söyledi? TV8'de yayınlanan Survivor Panaroma'da yorumculuk yapan ünlü TV yıldızı Hakan Hatipoğlu, programda yaptığı açıklamada son dönemde Survivor All Star 2022'de Berkan ile gerginlik yaşamasıyla gündemde olan Batuhan Karacakaya hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Hakan Hatipoğlu Batuhan Karacakaya hakkında neler söyledi? Cevaplar haberimizde...

 

hakan hatipoglu ndan batuhan karacakaya hakkinda ilginc aciklamalar 1

 

Tüyo almak için benimle buluşmak istedi! 

 

Survivor 2022 All Star'da son günlerde Berkan ile yaşadığı gerilimle gündemde olan Batuhan Karacakaya için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Survivor Panorama yorumcusu Hakan Hatipoğlu, Batuhan'ın önceki dönemde Survivor'a gitmeden önce kendisiyle tanışmak için araya tanıdık birini soktuğunu söyledi.

 

hakan hatipoglu ndan batuhan karacakaya hakkinda ilginc aciklamalar 2

 

Batuhan'la kahve içip tanıştıklarını söyleyen Hatipoğlu, "Benden tüyo almak istedi ama olmadı. Kendisine tavsiyelerde bulundum" dedi. Survivor All Star'da ünlüler takımında yarışan Batuhan ile gönüllülerde mücadele eden Berkan arasında hem oyun alanında hem de konseyde gerginlik yaşanmıştı. Batuhan'ın 'Adam mısın?' ve 'naylon delikanlı' sözleri üzerine ise Acun Ilıcalı'dan uyarı gelmişti.

 

hakan hatipoglu ndan batuhan karacakaya hakkinda ilginc aciklamalar 3

 

TV8'de yayınlanan Survivor Panorama programında yorumculuk yapan eski Survivor yarışmacılarından Hakan Hatipoğlu ilginç açıklamalar yaptı. Programda ilk olarak Mert Öcal'a değinen Hatipoğlu, "Bazı yarışmacılar Survivor'a gitmeden aşırı sosyalleşme peşinde. Onun etkinliğine katılayım, onunla yemek yiyeyim, doğum gününde gideyim derdinde. O zaman ilişkiler cıvıklaşıyor beklenti artıyor. Herkesin şampiyonluk hedefi var. Doğum gününe geldi diye başka birilerini yazmamazlık yapamam. Mert o sosyalliği seviyor ama ilişkiler adaya öyle gelmez. Mert o ayarı dışarıda fazla kaçırdı" dedi.

 

hakan hatipoglu ndan batuhan karacakaya hakkinda ilginc aciklamalar 4

 

Batuhan Karacakaya'nın ise bir önceki dönemde Survivor'a katılmadan önce kendisiyle tanıştığını söyleyen Hatipoğlu, "Batuhan tüyo almak için benimle buluşmak istedi. Araya tanıdık biri girdi, kendisinin de çocukluk arkadaşıymış. 'Seninle tanışmak istiyor' dedi. Biz de buluştuk ve bir kahve içtik.

 

hakan hatipoglu ndan batuhan karacakaya hakkinda ilginc aciklamalar 5

 

Batuhan'a tavsiyeler verdim. Daha sonra ise o aracı olan kişiyle denk geldiğimizde bana 'Sizi tanıştırdıktan sonra Batuhan bana küstü. 'Sen nasıl Hatipoğlu'nu bağlayamadın?' diye benimle konuşmamaya başladı" ifadelerini kullandı.