Halıcının Halı Satma Yöntemi Sosyal Medyada Gündem Oldu!

TikTok'ta yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren sosyal medya fenomeni Hasan Rug Master, TikTok'ta yayınladığı videosunda turiste uyguladığı halı satma yöntemi ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

TikTok'ta yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren sosyal medya fenomeni Hasan Rug Master, TikTok'ta yayınladığı videosunda turiste uyguladığı halı satma yöntemi ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren sosyal medya fenomeni Hasan Rug Master, TikTok'ta yayınladığı videosunda turiste uyguladığı halı satma yöntemi ile sosyal medyada gündem oldu.  

 

Bu halı için ne kadar fiyat verirsin!

 

TikTok'ta yayınladığı videosunda bir müşterisiyle arasında geçen ilginç diyaloğu içeren videosunu paylaşan Hasan Rug Master, halı satmak için uyguladığı yaratıcı yöntem ile sosyal medyada gündem oldu. Dükkana gelen müşterisine beğendiği halıyı göstermesini isteyen, sonrasında halısı için müşterinin fiyat vermesini isteyen sosyal medya fenomeni günün sonunda halı almak istemeyen müşterisine halı satmayı başarırken, video sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o video;



Etiketler: