Halil Söyletmez'den Merih Demiral'a Destek!

Geçtiğimiz gün Fransa ile 1-1 berabere kalan Milli Takım'da mükemmel oyunu ve yaptığı asker selamı ile hırslı görüntüsüyle gönüllerde taht kuran başarılı futbolcu Merih Demiral için Juventus taraftarları kampanya başlatmış ve asker selamı yüzünden Juventus'un belirlediği etik sözleşmeyi ihlal ettiğini iddia etmişlerdi. 

 

Geçtiğimiz gün Fransa ile 1-1 berabere kalan Milli Takım'da mükemmel oyunu ve yaptığı asker selamı ile hırslı görüntüsüyle gönüllerde taht kuran başarılı futbolcu Merih Demiral için Juventus taraftarları kampanya başlatmış ve asker selamı yüzünden Juventus'un belirlediği etik sözleşmeyi ihlal ettiğini iddia etmişlerdi. Juventus taraftarlarının başlattığı "Demiralout" etiketi ile Juventus'un genel prensipleri arasında yer alan "Juventus cinsiyet, etnik köken, ırk, sağlık durumu, politika, dil gibi farklılıklara saygılıdır ve ayrım yapmaz" ifadelerini Merih Demiral'ın ihlal ettiğini söyleyenlere sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Halil Söyletmez'den yanıt geldi.

 

Halil Söyletmez Merih Demiral için İtalya'da başlatılan linç kampanyası karşısında Demiral'a destek verirken "Yanındayız, Yedirmeyiz !" ifadelerini kullandı. Bu paylaşımı ile Söyletmez sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü.