Haluk Levent'in Pınar Gültekin Yorumu Tepki Çekti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Haluk Levent, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi tarafından öldürülen ve sonrasında üstüne beton dökülen Pınar Gültekin hakkında yaptığı yorum ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Haluk Levent, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi tarafından öldürülen ve sonrasında üstüne beton dökülen Pınar Gültekin hakkında yaptığı yorum ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Haluk Levent, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi tarafından öldürülen ve sonrasında üstüne beton dökülen Pınar Gültekin hakkında yaptığı yorum ile sosyal medyada gündem oldu.

 

Pınar Gültekin cinayetinden sonra kızlara tavsiyelerde bulunup yapmazsanız ölürsünüz diyen Haluk Levent, yoğun bir şekilde tepki aldı. ‘Kadın cinayetinden sonra bile erkeklere değil de kadınlara tavsiye veriyorsun’ diye eleştirilen Levent, “Sevin sevmeyin fikirlerim bu” dedi.

 

İşte o açıklama;