Haluk Levent'ten Joe Biden'a AHBAP Çağrısı! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve deprem bölgesinde yaptığı çalışmalarla gündemde olan AHBAP Derneği başkanı ve şarkıcı Haluk Levent, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden'a çağrıda bulunurken, sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve deprem bölgesinde yaptığı çalışmalarla gündemde olan AHBAP Derneği başkanı ve şarkıcı Haluk Levent, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden'a çağrıda bulunurken, sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren AHBAP Derneği başkanı ve şarkıcı Haluk Levent, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden'a çağrıda bulunurken, sosyal medyada gündem oldu.  

 

Yaptığı deprem paylaşımlarıyla çok sayıda etkileşim alan Haluk Levent, son olarak Twitter'dan yaptığı bir paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Levent paylaşımında ABD Başkanı Joe Biden'ı da etiketleyerek mizahi bir çağrı yaptı. Deprem felaketinden sonra AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent gündemin en çok konuşulan ismi olmuştu. Son olarak Levent, sosyal medyadaki performansıyla ilgili paylaştığı bir tweetle tekrar dikkat çekti. Levent paylaşımında, "Twitlerimi beğenerek, ilgilenerek ve yaygınlaştırıp yorum yaparak beni dünyanın en etkili 16. kullanıcısı yapmışsınız. Teşekkür ediyorum canlarım" dedi ve listenin ekran görüntüsünü paylaştı.

 

PAYLAŞIMINDA BIDEN'I ETİKETLEDİ

 

Listede ABD Başkanı Joe Biden'ın da 24. sırada olduğuna dair bir haberin ekran görüntüsünü de paylaşıp bir tweet daha atan Levent, bu defa da Biden'ı etiketleyerek mizah dolu bir çağrı yaptı. Levent paylaşımında "Bu sizin gücünüz. ABD başkanı Biden beni kıskanmış olabilir. Hal böyle iken ona seslenelim. Gel Ahbap’a üye ol! (1 aydır ilk kez mizah yapayım bari)" ifadelerini kullandı.