Hande Erçel İle Murat Dalkılıç Bebek Yüzünden Mi Ayrıldılar?

Sosyal medyadan yaptığı açıklama ile ayrıldıklarını açıklayan ünlü oyuncu Hande Erçel ile Murat Dalkılıç'ın neden ayrıldıkları merak konusu olurken, ortaya atılan son iddiaya göre ünlü çift bebek konusu yüzünden ayrıldılar. 

 

Sosyal medyadan yaptığı açıklama ile ayrıldıklarını açıklayan ünlü oyuncu Hande Erçel ile Murat Dalkılıç'ın neden ayrıldıkları merak konusu olurken, ortaya atılan son iddiaya göre ünlü çift bebek konusu yüzünden ayrıldılar. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hande Erçel ile Murat Dalkılıç'ın neden ayrıldıkları merak konusu olurken, ortaya atılan son iddiaya göre ünlü çift bebek konusu yüzünden ayrıldılar.

 

Oyuncu Hande Erçel ile şarkıcı Murat Dalkılıç, 3 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz günlerde sonlandırdı. Ünlü çiftin ayrılığının ardındaki sır perdesi aralandı. Takvim gazetesinin haberine göre; yeni bir diziye başlayan Hande Erçel, anne olmanın kariyerine olumsuz etki yapabileceğini düşünüyor. Her fırsatta baba olmak isteğini dile getiren Murat Dalkılıç'ın, ünlü oyuncudan beklediği yanıtı alamadığı konuşuluyor. Hande Erçel'in, sevgilisine, "Evlenelim ama birkaç yıl daha anne olmayı düşünmüyorum" dediği öne sürüldü. Bu sözler üzerine Murat Dalkılıç'ın hayal kırıklığı yaşadığı belirtildi. Çocuk konusunda fikir ayrılığını aşamayan ünlü çiftin, beraberliklerine nokta koyduğu iddia edildi.