Hande Erçel'in Paylaşımındaki Anne Detayı Olay Oldu!

Hande Erçel'in anne özlemi sosyal medyada olay oldu.. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hande Erçel, tatil için bulunduğu Mardin'den yaptığı paylaşımda anne özlemini tarzıyla birleştirirken, bu detay sosyal medyada gündem oldu. 

 

Hande Erçel'in anne özlemi sosyal medyada olay oldu.. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hande Erçel, tatil için bulunduğu Mardin'den yaptığı paylaşımda anne özlemini tarzıyla birleştirirken, bu detay sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hande Erçel, tatil için bulunduğu Mardin'den yaptığı paylaşımda anne özlemini tarzıyla birleştirirken, bu detay sosyal medyada gündem oldu.

 

Annesinin kazağını giydi! 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hande Erçel, tatil için bulunduğu Mardin'den yaptığı paylaşımda anne özlemini tarzıyla birleştirirken, bu detay sosyal medyada gündem oldu. Mardin'de tatil yapan Hande Erçel'den anlamlı bir paylaşım geldi. Güzel oyuncu geçtiğimiz yıllarda vefat eden annesinin kazağını giyerek poz verdi. Erçel'in bu paylaşımına ablası kayıtsız kalmadı ve "Annemin kazağı" yorumunu yaptı. 

 

hande ercel in paylasimindaki anne detayi olay oldu