Hande Yener Sahnede Bayıldı İddialarına Yaptığı Paylaşım İle Yanıt Verdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hande Yener, önceki gün verdiği konserde sahnede baygınlık geçirdiği iddialarına sosyal medyada yaptığı paylaşım ile yanıt verirken dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hande Yener, önceki gün verdiği konserde sahnede baygınlık geçirdiği iddialarına sosyal medyada yaptığı paylaşım ile yanıt verirken dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hande Yener, önceki gün verdiği konserde sahnede baygınlık geçirdiği iddialarına sosyal medyada yaptığı paylaşım ile yanıt verirken dikkat çeken açıklamalar yaptı.

 

Geçtiğimiz akşam Ataşehir'deki bir mekanda dinleyicileriyle buluşan Hande Yener'in, sahnede baygınlık geçirdiği ileri sürüldü. Ünlü şarkıcıdan konuya ilişkin açıklama geldi. Hande Yener, dün akşam Ataşehir'deki bir mekanda dinleyicileriyle bir araya geldi. Gecenin ilerleyen dakikalarında 49 yaşındaki şarkıcının, sahnede bayıldığı iddia edildi. Hayranları tarafından "Geçmiş olsun" mesajları alan Yener, sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamada bulundu.

 

"BEN TEK SİZE BAYILIYORUM”

 

Hande Yener, "Ne bayılması? Sahnede sis fazla basılınca nefes almakta zorlanıp dışarı çıktım, sonra geri gelip konserime devam ettim." diyerek bayılma iddialarını yalanladı. Ünlü isim, daha sonra hayranlarına "Ben tek size bayılıyorum" sözleriyle seslenerek "Beni merak eden, güzel ve şifalı mesajlarınız için çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

İşte o paylaşım;

 

hande yener den sahnede bayildi iddialarina yanit



Etiketler: