Hayko Cepkin'den Taksici'nin Sözleri Sonrası Ekrem İmamoğlu'nda Teşekkür! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hayko Cepkin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İstanbul'da bir taksicinin, İstanbul'da yaşanan taksi sorunu ile ilgili sözleri sonrası İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na teşekkür ederken sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hayko Cepkin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İstanbul'da bir taksicinin, İstanbul'da yaşanan taksi sorunu ile ilgili sözleri sonrası İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na teşekkür ederken sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hayko Cepkin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İstanbul'da bir taksicinin, İstanbul'da yaşanan taksi sorunu ile ilgili sözleri sonrası İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na teşekkür ederken sosyal medyada gündem oldu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bir taksicinin "Bir yolcuyu almadığımızda bizi 153’e şikayet ediyorlar, belediye 1 hafta ceza veriyor. Bizi bu hale getiren Ekrem İmamoğlu’dur." ifadelerine yanıt veren Cepkin "Hahhahahah yolcu almayınca ceza yiyoruz diyor. Evet bunu diyor. Teşekkürler Ekrem İmamoğlu" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

hayko cepkin den taksici nin sozleri sonrasi ekrem imamoglu na tesekkur