Hazine Filmi Vizyona Girdi!

Çağlar Çorumlu, Boran Kuzum, Şükran Ovalı, Serkan Keskin, Aslıhan Gürbüz, Gürhan Altundaşar, Hasibe Eren,  Bülent Çolak ve filmin yönetmeni Canbert Yerguz’un yer aldığı 'Hazine' filminin galası dün akşam  konukların katılımıyla gerçekleşti. Bugün ise yıldız oyuncu kadrosu ve mizahın sınırlarını genişleten kara komik türündeki hikâyesiyle filmseverle buluşuyor..

 

Habertürk'teki habere göre; 1200 kişilik salonun dolduğu galada filmi izleyen konuklar, 'Hazine', dakikalarca ayakta alkışladı. Filmin galasına katılanlar arasında; Uraz Kaygılaroğlu, Gonca Vuslateri, Büşra Pekin, Cansu Tosun, Caner Erkin, Şebnem Dönmez, Cem Gelinoğlu, Ertan Saban, Fırat Çelik, Devrim Özkan, Gulenay Kalkan, Ömer Faruk Sorak, Ozan Açıktan, İhsan Can Kahveci, Cezmi Baskın, Şebnem Hassanisoughi, Tuvana Türkay, Atakan Çelik, Cemile Canyurt, Safa Sarı, Cihan Talay, Baturay Özdemir, Bedran Güzel, Burak Altındağ, Burcu Gönder, Cemal Okan, Cemre Baysel, Doğan Akdoğan, Funda Ödemiş, Gülhan Tekin, Hande Katipoğlu, Hazal Subaşı, İrem Kahyaoglu, Mahsun Karaca, Murat Göçmez, Nebi Tolga, Nursel Köse, Özgün Aydın, Özgün Bayraktar, Sercan Gülbahar ve Serra Tokdemir gibi ünlü isimler vardı.

 

'HAZİNE' FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

 

Annesini defnetmek için yıllar sonra doğup büyüdüğü kasabasına dönen devlet memuru Mesut (Çağlar Çorumlu), annesine karşı son görevini yerine getirmek ve bir an önce Ankara’ya dönerek yarım bıraktığı gönül meselesini tamamlamak ister. Ama işler umduğu gibi gitmez. Mesut’un memleketinde planladığından daha fazla kalması gerekecektir. Bu esnada kardeşi Musa (Boran Kuzum) yüzünden katıldığı bir define kazısı sırasında yaşanan olayların tam ortasında kalan Mesut’un içine düştüğü talihsizlikler zinciri kara komik bir maceraya dönüşür.