İdil Yazar'dan Kızarmış Tavuklu Sandviç Tarifi!

Youtube'da yayınladığı yemek ve tatlı tarifleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni İdil Yazar, yayınladığı videosunda kızarmış tavuklu sandviç tarifi hakkında detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı yemek ve tatlı tarifleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni İdil Yazar, yayınladığı videosunda kızarmış tavuklu sandviç tarifi hakkında detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni İdil Yazar, yayınladığı videosunda kızarmış tavuklu sandviç tarifi hakkında detaylı bilgiler verdi.

 

Yayınladığı videosunda kızarmış tavuklu sandviç tarifi hakkında konuşan ünlü sosyal medya fenomeni bu konuda detaylı bilgiler verdi. 

 

İşte kızarmış tavuklu sandviç tarifi için gereken malzemeler;

 

Malzemeler:

 

1/4 bardak Mayonez

2 yemek kaşığı doğranmış Turşu

1 yemek kaşığı Acı Sos

Tuz

1/4 bardak Un

1 tatlı kaşığı Paprika

1 tatlı kaşığı Sarımsak Tozu

1 Yumurta

1 bardak Panko

2 dilim Tavuk Göğüs (ortadan kesilmiş)

Zeytinyağı

4 dilim Tost Ekmeği

Marul

 

Adımlar:

 

Mayonez, turşu, acı sos ve tuzu karıştırın, kenara alın. Un, paprika, tuz ve sarımsak tozunu karıştırın. Yumurtayı 1 tatlı kaşığı acı sosla çırpın. Pankoyu ayrı bir tabağa alın. Tavukları önce unlu karışım, ardından yumurtalı karışım en son da pankoya bulayıp zeytinyağında kızartın. Ekmeğin iç kısımlarına sostan sürün, tavukları ekleyin, üzerine de marulu ekleyip sandviç yapıp servis edin.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.