İlkay Gündoğan Sara Arfaoui İle Evlendi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Sara Arfaoui ile dünyaevine girdiğini açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Sara Arfaoui ile dünyaevine girdiğini açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Sara Arfaoui ile dünyaevine girdiğini açıkladı. 

 

Evlendik mutluyuz!

 

İngiltere'nin Manchester City takımında top koşturan futbolcu İlkay Gündoğan, İtalyan model Sara Arfaoui ile evlendi. Çift, mutlu haberi sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla duyurdu. Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da nikah masasına oturan Gündoğan ve Arfaoui, birlikte çekildikleri fotoğrafları da yayınladı. Çift, paylaşımlarına "Evliyiz, gerçekten mutluyuz. Ailelerimiz ve arkadaşlarımızla kutlamak için sabırsızlanıyoruz." ifadelerini not düştü. Sara Arfaoui, nikah sonrası sosyal medya hesabında soyadını 'Gündoğan' olarak güncelledi. İlkay Gündoğan ile Sara Arfaoui'ye hayranlarından tebrik mesajları yağdı. 

 

İşte o paylaşım;

 

ilkay gundogan evlendi 1

 

ilkay gundogan evlendi 2

 

ilkay gundogan evlendi 3