İrem Derici Elazığ Konserinin İptal Edilmesine İsyan Etti! Ben Siyaset Üstüyüm! Sanatçıyım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı İrem Derici, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Elazığ'de düzenlenmesi beklenen konserinin iptal edilmesi sonrası yaptığı açıklama ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı İrem Derici, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Elazığ'de düzenlenmesi beklenen konserinin iptal edilmesi sonrası yaptığı açıklama ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı İrem Derici, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Elazığ'de düzenlenmesi beklenen konserinin iptal edilmesi sonrası yaptığı açıklama ile gündem oldu.

 

Ben partiler üstüyüm, ben siyasetler üstüyüm!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Elazığ konserinin iptal edilmesine isyan eden şarkıcı "Elazığ halkı beni istememezlik yapmamıştır, buna eminim, bizim her zaman özel bir bağımız oldu. Ben partiler üstüyüm, ben siyasetler üstüyüm! Ben SANATÇIYIM! Şarkılarım milyonlara hitap eder. Sevenlerimle arama giremezsiniz. En kısa zamanda bir şekilde sizinle buluşup şarkılarımı bağıra çağıra söyleyeceğim. Bunu da buraya not edin! Bende renk, dil, din, ırk, cinsiyet ayrımı olmaz! Ben sadece SEVERİM! HEM DE ÇOK SEVERİM! SENİ ÇOK SEVİYORUM ELAZIĞ!" ifadelerini kullanırken açıklama sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

irem derici elazig konserinin iptal edilmesine isyan etti ben siyasetler ustuyum ben partiler ustuyum



Etiketler: