Işın Karaca'dan Gazetecilere Eleştiri! Bakan Koca'ya Neden O Soruyu Sormuyorsunuz?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Işın Karaca, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda gazetecileri Bakan Koca'ya restoranların açılış tarihleriyle ilgili soru sormadıkları için eleştirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Işın Karaca, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda gazetecileri Bakan Koca'ya restoranların açılış tarihleriyle ilgili soru sormadıkları için eleştirdi. Son dönemde yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Işın Karaca, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda gazetecileri Bakan Koca'ya restoranların açılış tarihleriyle ilgili soru sormadıkları için eleştirdi.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Derdim asla provakasyon değil. Ama bir tane gazeteci esnafı, restoranların açılış tarihini sormaz mı yahu!! Biz soruyoruz ve fakat cevap alamıyoruz. Gazeteci değilim ama bu sorunun hiç mı kıymeti yok..?Milyonlarca insanın gözü kırpmadan izlediği açıklamalardan ben yine bişey anlamadım. Anlayan lütfen bana anlatsın.." ifadelerini kullanan Karaca sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım,

 

isin karaca bakan koca